Через керівників чотирьох митниць полетів з посади голова ДФС. ФОТО. ВІДЕО

3
-2
Через керівників чотирьох митниць полетів з посади голова ДФС. ФОТО. ВІДЕО
Президент України Володимир Зеленський звинуватив в.о. голови фіскальної служби Олександра Власова в тому, що він не звільнив керівників Чернівецької, Волинської, Львівської та Закарпатської митниць, як обіцяв.

Зеленський закликав в.о. голови ДФС Власова написати заяву на звільнення. Той погодився, інформує УНІАН.

Президент України Володимир Зеленський зажадав від виконувача обов'язків голови Державної фіскальної служби Олександра Власова написати заяву на звільнення. Про це Президент заявив у суботу, 13 липня, під час наради в Одеському морському порту.

В ході наради Зеленський звернувся до присутнього на нараді керівника ДФС Власова і запитав у нього про звільнення кількох митників. Зокрема, Президент сказав, що Власов обіцяв їх звільнити за порушення і написав у фейсбуці, що вже зробив це.

Водночас, як зазначив Зеленський, отримані ним офіційні документи свідчать, що митники не звільнені, а перебувають у відпустках.

«Коли ми можемо чекати від вас заяви про звільнення?» – запитав Зеленський. Власов відповів, що напише заяву сьогодні.

Нагадаємо, 6 липня Зеленський закликав керівників Чернівецької, Волинської, Львівської та Закарпатської обласних митниць написати заяви на звільнення. Президент висловив невдоволення діяльністю керівників цих митниць.

9 липня Власов на своїй сторінці у фейсбуці повідомив, що ухвалив рішення про звільнення від виконання обов'язків керівників Волинської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької митниць.

Фото – офіційний сайт Президента України

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все котиться в розкішницю.
На потоки сіла нова команда.
Відповісти
Прийде нова скотина тільки ЗЕЛЕНА, а ви як були бидлом так і будете
Відповісти
І толку з того? Потоки старі і тарифи взяток лишилися
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні