--> Якби не ОДА, вже давно було би світло – В’ячеслав Рубльов про освітлення в селі на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Якби не ОДА, вже давно було би світло – В’ячеслав Рубльов про освітлення в селі на Волині

0
-3
Якби не ОДА, вже давно було би світло – В’ячеслав Рубльов про освітлення в селі на Волині
Про перші кроки в парламенті, плани та проєкти говорили мешканці села Привітне Локачинського району Волині із кандидатом у народні депутати від партії «Слуга народу» в окрузі №20 В’ячеславом Рубльовим.

Зустріч із кандидатом відбулася у місцевому клубі. Чи не кожен із присутніх ділився бідами та проблемами, бо те, як живуть у селах люди, бажає кращого. Та місцеві кажуть: спільними зусиллями та за підтримки Волинської обласної ради частину проблем вдається вирішити.



В’ячеслав Рубльов у Привітному – знаний гість. Торік за його сприяння тут відремонтували дах місцевої школи – через погане покриття та відсутність системи водовідведення вода в освітньому закладі капала зі стелі. Останній раз покрівлю ремонтували ще за радянських часів. Також у Привітному за кошти обласного бюджету обладнали освітлення вулиці Молодіжної. Та роботи з освітлення потрібно продовжувати. На цьому кандидату наголосили місцева мешканка Світлана Костюкевич.

«Коли в темну пору доби можна буде ходити спокійно і не переживати за дорогу під ногами?» – допитувалася в чинного депутата облради жінка.

В’ячеслав Рубльов каже: це питання уже порушував в обласній раді, проте, оскільки бюджет області був заблокований майже на півроку, грошей не виділили.

«Як відомо, на депутатів подали до суду чиновники Волинської облдержадміністрації, тому майже 6 місяців ми не могли ніяк вплинути на розподіл коштів, і область жила за планом бюджету минулого року. Але я пам’ятаю про домовленості з головою ОТГ про освітлення вулиць у селах громади», – каже кандидат.



Цікавить мешканців і те, чим буде займатися В’ячеслав Рубльов у Верховній Раді.

«Якими будуть ваші дії як депутата Верховної ради?» – питає шкільний вчитель Сергій Кондратюк.

В’ячеслав Рубльов каже: одне з перших завдань – зняття недоторканності з нардепів. Переконаний: тим, хто працює в парламенті це не потрібно. Депутатської недоторканності потребують тільки ті народні обранці, які йшли у Верховну Раду, аби захищати свій бізнес та заробляти кошти.

«Також одне із головних завдань – це створення умов для розвитку сільського господарства. Держава повинна підтримувати малі фермерські господарства, власного виробника. Мають бути пільгові умови для тих, хто вирішив створити кооперативи, розвивати сімейні ферми. Адже це дозволить створити зайнятість та зменшити потік людей, які виїжджають на заробітки за кордон, – переконаний кандидат у народні депутати. – Сьогодні Україна має шанс змінити свою подальшу долю. Кожен з нас повинен вирішити, яким хоче бачити майбутнє наших дітей. Партія «Слуга народу» – це молода команда, яка, як і кожен з вас, прагне до кращого життя для українців. Ми повинні зламати те старе, що уже віджило і довело свою неефективність. Є люди, яким варто довіряти, які зможуть представляти ваші інтереси у Верховній Раді, але для цього ви повинні ухвалити єдино правильне рішення 21 липня і проголосувати за наше спільне завтра».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні