--> Поліція розслідує погрозу вбивством 22-річному лучанину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліція розслідує погрозу вбивством 22-річному лучанину

0
-1
Поліція розслідує погрозу вбивством 22-річному лучанину
Слідчі Луцького відділу поліції за фактом погрози вбивством групою невідомих осіб 22-річному жителю обласного центру розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України.

11 липня, по 9-й годині ранку на лінію служби «102» поліції надійшло повідомлення від 22-річного жителя міста Луцьк про те, що близько 8-ї години до його помешкання приходили п’ятеро невідомих осіб та погрожували йому фізичною розправою.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Правоохоронці оглянули місце події, опитали потерпілого та очевидців правопорушення.

У рамках досудового розслідування поліцейські проводять необхідні заходи, спрямовані на встановлення всіх обставини та осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення, мотивів їх дій.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.

Нагадаємо, у четвер, 11 липня, близько 7.30 додому до помічника кандидата в народні депутати від «Слуги народу» В’ячеслава Рубльова Владислава Майбороди приїхали п’ятеро невідомих чоловіків, які йому погрожували та намагались спровокувати бійку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні