Сім’я з Луцька, в якої згорів будинок, потребує допомоги

0
-2
Сім’я з Луцька, в якої згорів будинок, потребує допомоги
Родина, в якої згорів будинок у Луцьку на вулиці Баранова, потребує допомоги. Дім після пожежі не придатний для проживання. Сім’я з дітьми наразі проживає у родичів.

Звернення про допомогу написала у Фейсбуці постраждала власниця будинку Богдана Михальчук.

Нагадаємо, у Луцьку на вулиці Баранова в цегляному житловому будинку трапилась пожежа. Вогонь знищив 70 метрів квадратних покриття, меблі, стіни, речі домашнього вжитку. На виклик виїжджало три пожежних машини і всі служби екстреного реагування.

"У нашу сім’ю вчора прийшла велика біда – сталася пожежа в будинку. Слава Богу ніхто не постраждав. Дякую, моєму чоловіку, який не розгубився, і відважно кинувся рятувати мене і дітей з полум’я", – пише жінка. За її словами чоловік отримав незначні опіки та надихався чадного диму.

Лучанка висловила вдячність рятувальникам, які оперативно прибули на місце і протягом години боролися з вогнем.

Під час пожежі згорів дах будинку, вхідні та міжкімнатні двері, деякі меблі. Те, що не згоріло – затопили водою, через, що впала стеля.

Жінка звертається до небайдужих людей з проханням про допомогу:

"Можливо, хтось знає і підкаже, чи є у Луцьку благодійні організації, фонди допомоги чи волонтери, до яких можна звернутися. Дуже потрібна допомога. Ми з дітьми наразі в родичів, адже будинок не придатний для проживання. Дякую всім небайдужим, хто надасть будь-яку інформацію".

Допомогти родині можна переказавши кошти на картку за номером: 4149 4991 1247 2459. Отримувач Михальчук Богдана Анатоліївна

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні