Мешканка Любешівського району відзначила столітній ювілей

0
2
Мешканка Любешівського району відзначила столітній ювілей
Мешканці села Велика Глуша Любешівського району Марії Бензерик виповнилося 100 років.

Привітати довгожительку 8 липня з’їхались у село діти, внуки, правнуки та праправнуки – повідомляє відділ внутрішньої політики, організаційної роботи та інформаційних технологій апарату Любешівської РДА.

«Нелегка доля випала Марії Трохимівні. Все життя працювала в колгоспі на різних роботах, любила прясти та вишивати. Рано овдовівши, самостійно ставила на ноги троє дітей. Проте, як би не було, тішать зараз бабусю вісім онуків, одинадцять правнуків і шість праправнуків», – ідеться в дописі.

В оселі ювілярки з вітаннями та подарунками побували і представники районної та місцевої влади: керівниця апарату райдержадміністрації Тамара Ковальчук, заступниця начальника управління соціального захисту населення Лариса Сащук і очільниця сільської громади Євгенія Наливайко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні