Росія може заборонити імпорт грузинського вина і води через образу Путіна

4
19
Росія може заборонити імпорт грузинського вина і води через образу Путіна
Держдума РФ 9 липня попросить уряд заборонити імпорт грузинського вина та мінеральної води, а також заморозити грошові перекази в Грузію.

Про це за підсумками засідання Ради Думи повідомив спікер В'ячеслав Володін, повідомляє "Європейська правда".

Ввести ці обмеження запропонував голова думської фракції "Єдина Росія" Сергей Неверов. Його підтримали у фракціях "Справедлива Росія", КПРФ і ЛДПР.

Також про підтримку цього рішення профільним комітетом з міжнародних відносин заявив глава цього комітету Леонід Слуцький. Він зазначив, що якщо уряд запропонує ще більш жорсткі заходи у відповідь на нецензурне висловлювання на адресу президента Владіміра Путіна з боку ведучого телеканалу "Руставі 2", то депутати це підтримають.

На його думку, в таких випадках "треба реагувати максимально жорстко, і бити по руках, щоб кому б то не було повторювати подібні речі в Грузії і в будь-якій іншій країні світу було неповадно".

Телеведучий Гіоргій Габунія зробив нецензурний коментар на адресу російського президента в прямому ефірі 7 липня. Його дії засудили президент і прем'єр-міністр Грузії Саломе Зурабішвілі і Мамука Бахтадзе, а також російське МЗС і прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Путін був є і буде Х..м
Відповісти
А ти бидлом
Відповісти
Айяй,образили кремлівського карлика.
Відповісти
Как и многие наши соотечественники искал как поехать в Польшу и найти работу.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много роликов на Ютубе, но больше всего мне понравился ресурс https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и опыт тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом пребывания в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/rabota/legalnaya-rabota-v-polshe-dlya-belorusov-v-2018-godu.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні