У Луцьку приміщення кафе «Берізка» здаватимуть в оренду

0
1
У Луцьку приміщення кафе «Берізка» здаватимуть в оренду
У Луцьку мають повторно визначити орендаря приміщення, де працювало кафе «Берізка».

Йдеться про довгострокову оренду приміщень під заклад громадського харчування або сферу обслуговування, пише ІА Волинські новини.

«Центр Луцька, окремий вхід та доступ 24/7. Місце під зовнішню рекламу на головну вулицю. Усі комунікації: електропостачання, водопостачання та водовідведення», - повідомляють в описі активу.

Приміщення площею 193,3 метра квадратного на вулиці Кривий Вал, 19, належить АТ «Укрпошта». Цінові пропозиції приймають до 11 липня, відбудеться аукціон 12 липня. Початкова ціна продажу лоту – 15 тисяч гривень на місяць. Договір планують укладати на термін 35 місяців.

Передбачається, що орендар сплачуватиме додаткові платежі за комунальні, експлуатаційні послуги, електроенергію. Попереджують, що об’єкт оренди не може використовуватися для: діяльності політичних партій, організацій, об’єднань, асоціацій, союзів молоді при політичних партіях тощо; цілей, пов’язаних з наданням поштових послуг; розміщення закладів з надання послуги доступу до азартних ігор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні