--> Ярослав Карпук у суперфіналі «Голос.Діти» виконав пісню переможця Євробачення-2019 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ярослав Карпук у суперфіналі «Голос.Діти» виконав пісню переможця Євробачення-2019

0
-2
Ярослав Карпук у суперфіналі «Голос.Діти» виконав пісню переможця Євробачення-2019
У столиці Ярослав Карпук зі Старої Вижівки виступив у суперфіналі «Голос. Діти-5», за результатами якого буде названий переможець проекту.

У неділю, 7 липня, старовижівчанин Ярослав Карпук виступив в ефірі вокального шоу «Голос. Діти-5». Хлопець вразив глядачів надзвичайно глибоким виконанням треку Arcade, який приніс перемогу на конкурсі Євробачення-2019 нідерландському вокалісту Дункана Лоуренсу.

Нагадаємо, фіналістами шоу стали шестеро співаків (по два з команди кожного тренера). За перемогу в шоу змагаються: Ярослав Карпук і Вероніка Морська (команда Дзідзьо), Варя Кошова і Микита Ачкасов (команда Джамали), Олександр Зазарашвілі і Каміла Столаба (команда групи "Время и Стекло").

Після своїх сольних виступів підопічні Дзідзьо Ярослав Карпук та Вероніка Морська заспівали спільно зі своїм наставником пісню «Я і Сара».

Зауважимо, переможець буде визначений за допомогою глядацького голосування (дзвінки і sms). Нині голосування за нашого земляка закриті. Результати озвучать після виступу всіх учасників.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні