Як у селі під Луцьком Івана Купала святкували

0
5
Як у селі під Луцьком Івана Купала святкували
По-родинному тепло і затишно відзначили свято Івана Купала в селі Полонка, яке належить до Гіркополонківської ОТГ Луцького району Волині.

Найбільше багатство цього села – щирі і відкриті люди, які й створили незабутній фестиваль, запросивши і кандидата в народні депутати від партії «Слуга народу» В'ячеслава Рубльова.

У селі Полонка, де мешкає півтори тисячі людей, немає школи і садочка, тому близько 100 учнів і 114 дошкільнят навчаються в Луцьку. Та попри відсутність власної інфраструктури, в селі є чудова природна місцина, де й провели свято. Цю територію мріють облаштувати, зробивши культурною відпочинковою зоною.



Вітаючи усіх присутніх зі святом, В’ячеслав Рубльов наголосив на важливості села у розбудові України.

«В Україні мають відроджуватися села, тому що саме тут закладені найвищі цінності та історія нації, – зазначив В'ячеслав Рубльов. – Розпалюючи купальський вогонь, в якому згорає все старе і непотрібне, ви показуєте прагнення до оновлення. Сьогодні й у державі теж має відбутися оновлення? і я вірю в те, що воно настане, коли оновиться вся вертикаль влади. Пам’ятаючи про те, що село – це колиска України, разом із вами зможемо розбудувати ту країну, в якій щасливо житимуть наші діти і прославлятимуть рідний край».



Порадувала присутніх чаруючим співом професійна виконавиця Уляна Степаненко, яка разом із батьками допомагає рідному дядькові Сергію Балицькому у волонтерській діяльності, дбаючи про наших військових на Cході країни.

Під час виступу Уляна подякувала В’ячеславу Рубльову за підтримку волонтерського руху, за те, що упродовж п’яти років постійно допомагав і підтримував волонтерський центр «Серце патріота».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні