13-річну зниклу дівчинку знайшли зґвалтованою і вбитою. ВІДЕО

0
-6
13-річну зниклу дівчинку знайшли зґвалтованою і вбитою. ВІДЕО
У Дніпропетровській області поліцейські затримали хлопця, якого підозрюють у зґвалтуванні та вбивстві неповнолітньої дівчинки.

Як повідомив заступник начальника Національної поліції В'ячеслав Аброськін, підозрюваний – молодий чоловік 1995 року народження, вже має дві судимості.

Під час слідчих дій затриманий показав місце, де він зґвалтував і вбив дівчинку 2005 року народження, пишуть Новини Дніпра. Там же поліцейські знайшли труп дитини. Дівчинка вважалася зниклою і перебувала в розшуку ще з 29 червня.

В обласному управлінні Національної поліції уточнили, що дівчинка – 13-річна мешканка села Миролюбівки П'ятихатського району Інна Дубик, пішла з дому 23 червня. Однак мати повідомила про її зникнення тільки 29 числа, тому що не відразу помітила зникнення дитини через пияцтво. Правоохоронці та волонтери почали пошуки дівчинки.

В ході пошуків співробітники карного розшуку вийшли на 24-річного хлопця, який зізнався у вбивстві дівчинки і показав, де сховав тіло. Труп дитини зі слідами насильницької смерті знайшли ввечері 5 липня в лісосмузі поблизу Миролюбівки.

За даними судмедекспертів, смерть настала близько двох тижнів тому. Підозрюваному загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні