Студенти Луцька отримали свої дипломи у Замку Любарта. ФОТО

0
6
Студенти Луцька отримали свої дипломи у Замку Любарта. ФОТО
Студенти факультету філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки отримали довгоочікувані дипломи.

Про це повідомляє видання "Волинські новини".

Ще до початку офіційної церемонії випускники-бакалаври, їхні батьки та близькі заполонили площу перед замком. А вже невдовзі розпочався і сам захід, впродовж якого випускники не втомлювалися отримувати привітання від викладачів, батьків та близьких людей.

У вітальному слові декан факультету Юрій Громик зазначив, що, можливо, когось життєва стежка приведе до магістратури та аспірантури, а когось до викладацької роботи.

«Шановне красиве студентське товариство, за ці чотири роки ви були красивими, активними, екстраординарними, популярними. Ви були направду круті. Ми щиро сподіваємося, що усі ці ознаки ви будете нести за собою життям за межами університету. Університет відчиняє вам двері у широкий світ професійних можливостей, де ви можете себе реалізувати, однак подальшу стежку ви обираєте собі самі. Ми щиро віримо у вас», - привітав випускників Юрій Громик.

Також долучилися до вітань і викладачі, які бажали вже екстсудентам успіхів у подальшому житті, відзначаючи, що будуть сумувати за ними.

Потому перейшли до найважливішого моменту – вручення дипломів, під час чого якого випускники вкотре за сьогоднішній день отримували привітання.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні