У місті на Волині затримали наркоторговців

0
12
У місті на Волині затримали наркоторговців
У Нововолинську провели оперативні закупки, обшуки та затримали двох розповсюджувачів наркотиків. Двом мешканцям шахтарського міста повідомили про підозру за статею 307 ККУ – незаконний збут наркотичних засобів та 27 червня обрали судом запобіжні заходи, – повідомляє "Буг".

Двоє нововолинців в ході проведення оперативних закупок незаконно збували таблетки, що містить у своєму складі наркотичний засіб бупренорфін.

В ході обшуку житла поліція вилучила з однієї квартири два телефони, 5 порожніх флаконів розчину «тропікамід», флакончик з рідиною «тропікамід», 5 порожніх медичних шприци, три відрізки фольги. Підозрюваний не заперечував, що це його речі.

З іншої квартири – три поліетиленових пакети, лезо у чохлі та 188 паперових відрізків з фольги, які могли використовуватись для подрібнення, фасування наркотичних засобів

Як розповів начальник Нововолиснького відділення поліції, за червень правоохоронці провели 6 оперативних закупок. Два наркоторговця було затримано та обрано запобіжні заходи. Одна з осіб під домашнім арештом, інша – під вартою в СІЗО.

Обоє мешканців Нововолинська несудимі, до кримінальної відповідальності не притягувалися.

Головне фото – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні