--> Що будуватимуть цьогоріч на Волині за кошти держфонду регіонального розвитку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що будуватимуть цьогоріч на Волині за кошти держфонду регіонального розвитку

0
2
Що будуватимуть цьогоріч на Волині за кошти держфонду регіонального розвитку
У Мінрегіоні погодили 7 нових інвестпроектів, що реалізовуватимуть у Волинській області за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Про це стало відомо 3 липня на засіданні комісії Мінрегіону, – повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

На засіданні комісії затвердили перелік на суму в 22 млн грн, який цьогоріч затверджений на реалізацію нових проектів.

Нагадаємо, на останньому засіданні регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів, до узагальненого переліку проектів, затвердженого в березні 2019 року, внесли зміни.

Зумовлено це тим, що на початку квітня вийшла постанова КМУ, яка передбачає, що 5,6 % від загальної суми ДФРР для області необхідно виділити на громадські об’єкти.

Відтак, аби не сповільнювати темпи реалізації вже попередньо відібраних в області інвестпроектів, комісія вирішила внести зміни до переліку, який цьогоріч затверджений на реалізацію нових проектів із сумою в 37 млн 871 тис. грн та залишити у списку реалізацію об’єктів на суму 22 млн грн. І таким чином залишити 15,1 млн грн на громадські проекти, які планують допрацювати.

До слова, такі проекти повинна затвердити нова комісія за такою ж процедурою, як відбувається відбір об’єктів ДФРР. Та для цього необхідно розробити нове положення, створити нову комісію, розглянути перелік та проголосувати на онлайн платформі. Відповідно це потребує часу.

Так, у погодженому Мінрегіоном переліку – 7 інвестпроектів, реалізацію яких розпочнуть вже цього року. Серед них:

- «Капітальний ремонт фасаду будівлі опорного навчального закладу «Люблинецька загальноосвітня школа I-III ступенів Люблинецької селищної ради Волинської області» по вул. Незалежності, 36 в смт Люблинець Ковельського району Волинської області».

- «Реконструкція навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с.Жиричі, вул. Центральна, 100 Ратнівського району Волинської області;

- «Капітальний ремонт з термореновацією будівель корпусів лікувально-профілактичного закладу «Волинський обласний онкологічний диспансер» на вулиці Тімірязєва, 1 в м. Луцьку»

- «Реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Піща, вул. Центральна, 84 Шацького району Волинської області».

- «Реконструкція дошкільного навчального закладу с. Смолярі Старовижівського району Волинської області (коригування)»;

- «Нове будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Стобихівка Камінь-Каширського району Волинської області»;

- «Реконструкція нежитлового приміщення по вул. Незалежності, 27б в с. Павлівка Іваничівського району Волинської області під ЦНАП та адміністративний центр».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні