«Облгази треба націоналізувати», – В’ячеслав Рубльов про енергетичну безпеку держави

0
0
«Облгази треба націоналізувати», – В’ячеслав Рубльов про енергетичну безпеку держави
Про газ, доступні автомобілі та дорожнє сполучення говорили мешканці села Єлизаветин Рожищенського району Волині із кандидатом в народні депутати від партії «Слуга народу» В’ячеславом Рубльовим.

Як і в кожному селі, тут купа проблем, які мешканцям наболіли і про які вони хочуть поговорити. Переконані: їх обманює держава. Так, пенсіонерка Марія Шум розповідає: користується природнім газом, субсидії не має, справно платить за постачання блакитного палива.

«І тут отримала повідомлення від представництва «Волиньгазу» про борг за використаний газ. Плачу регулярно, але звідки взявся борг 675 гривень?» – дивується жінка.

В'ячеслав Рубльов каже: оператори газорозподільної системи здійснюють безкарно дії, які їх збагачують.

«Облгази належать приватним компаніям. Їх обов’язково треба націоналізувати. Держава повинна самостійно регулювати ціну на газ для населення. У Верховній Раді треба порушувати питання про повернення енергетичних компаній державі. Адже це енергетична безпека держави, яку не можна віддавати в приватні руки», – переконаний кандидат.



Молода єлизаветинка Оксана Панасюк переймається подальшою долею так званих «євроблях» – автомобілів на іноземній реєстрації. Мовляв, у нашій державі ціна на чотириколісні засоби пересування непідйомна для більшості українців. А авто, які завозять з-за кордону на іноземній реєстрації, значно доступніші.

«Друзі та сусіди придбали в Польщі автомобілі на «євробляхах». Проте оформлення необхідної документації дуже дороге», – бідкається жінка.

В'ячеслав Рубльов зазначає: багато народних депутатів відстоювали право українців на доступне розмитнення машин. Зокрема, Ірина Констанкевич, Олександр Шевченко та інші стали ініціаторами ухвалення законопроектів, які встановлювали сталу ціну за розмитнення «євроблях» – 500 доларів. Також у своїх законодавчих ініціативах відстоювали звільнення від відповідальності та сплати митних, податкових та інших платежів волонтерів, які ввезли в Україну транспортні засоби та передали їх військовим, які захищають нашу державу. Щоправда, констатує В'ячеслав Рубльов, Верховна Рада не проголосувала за ці законопроекти. І це, на думку політика, зайвий раз доводить, що нинішні депутати не думають про простих людей.

Цікавляться люди і питанням зняття недоторканності з народних депутатів. Мовляв, парламентарі користуються своїм превілейованим становищем. Селяни переконані: в нинішній Верховній Раді процвітає корупція.

«Відповідальність за протизаконні дії повинні однаково нести усі. Усі повинні бути рівними перед законом – від селянина до народного депутата. Команда Президента, партія «Слуга народу» активно відстоюють зняття депутатської недоторканності та притягнення до відповідальності за незаконне збагачення. Багато керівників вищих ешелонів влади не покарані через кругову поруку, родинні зв’язки. Тому ми повинні проголосувати за тих людей, які будуть служити народу, а не збагачуватися на ньому», – наголосив В'ячеслав Рубльов.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні