--> Підприємці та бізнесмени просять облаштувати в центрі Луцька автостоянку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Підприємці та бізнесмени просять облаштувати в центрі Луцька автостоянку

3
4
Підприємці та бізнесмени просять облаштувати в центрі Луцька автостоянку
Працівники підприємств, підприємці та керівники Товариств, які працюють в офісних приміщеннях розташованих у Луцьку на вулиці Лесі Українки, 37, просять облаштувати там місце для паркування автомобілів.

Відповідне звернення написала на платформі "Відкрите місто" Ангеліна Чернецька.

Авторка звернення зазначає, що біля ЦНАПу поставити авто без порушення ПДР неможливо, адже там виділено всього 10 місць для паркування, одне з них призначене для автомобіля ЦНАП (на асфальті написано АС2505АН).

"Стоянка, що розташована навпроти Луцької міської ради також щоранку переповнена, тому і там неможливо встановити автомобіль. Працівники Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради постійно штрафують власників авто щодо порушень правил паркування, але ж там припаркуватись без порушень неможливо", – обурюються підприємці.

"Просимо повідомити де (район вулиці Лесі Українки, Кривий Вал, П'ятницька гірка) та яким чином можна паркувати авто так, щоб не порушувати ПДР та чи можливо організувати парковку для підприємців, які щодня приїздять на своє робоче місце і годину чекають поки хтось з клієнтів ЦНАПу звільнить хоча б одне місце, щоб поставити там свій транспортний засіб", – йдеться у зверненні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахах,позвикали ставити машини під вікнами своїх кабінетів, плачуть що їх щодня штрафують,а пройтися від законної парковки ноги вихитаються.
Відповісти
на Старому ринку зробіть нарешті стоянку. По Братковського пройти неможливо. Звільніть тршові ряди біля парку.Там завжди була стоянка.
Відповісти
На Старому базарі є автостоянка але Мудак Кривицький заставив базарними будами.
Тепер це дохідно-хабарне дєло для нових депутатів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні