У районі на Волині встановили ліміт для заготівельників чорниці та грибів

0
-1
У районі на Волині встановили ліміт для заготівельників чорниці та грибів
3 липня, під час наради голови Камінь-Каширської районної державної адміністрації із сільськими головами обговорили питання заготівля дарів лісу – як джерела наповнення місцевих бюджетів.

Про це йдеться на сайті Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Начальник управління регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації Олександр Нікітчук вкотре нагадав, що заготівля лісових ресурсів здійснюється відповідно до встановлених лімітів за спеціальними дозволами – лісовими квитками, котрі видають лісогосподарські підприємства.

За словами посадовця, суб’єкти господарювання, які заявили про бажання здійснювати заготівлю, виписали лісові квитки на 50 тонн ягід чорниці (у минулому році – на 203 тонни) та 15 тонн грибів лисичок.

"Зацікавленість представників бізнесу у вдалій комерції, пильна увага контролюючих органів до стану заготівлі, співпраця з боку органів місцевого самоврядування приносить позитивний фінансовий результат усім учасникам процесу", – наголосив керівник виконавчої гілки влади в районі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні