У Луцьку авто аварійної служби збило на смерть велосипедиста. ФОТО 18+

0
-3
У Луцьку авто аварійної служби збило на смерть велосипедиста. ФОТО 18+
У Луцьку поблизу ТЦ «Варшавський» в аварії загинув велосипедист.

ДТП трапилась сьогодні, 4 липня близько 10:15, пише ІА Волинські новини.

За словами працівника поліції, який працює на місці події, велосипедист намагався об’їхати транспортний засіб, і втрапив під задні колеса аварійної машини служби контактних електроліній.

Згідно із попередньою інформацією, яку надав поліцейський, велосипедист був поза полем видимості автомобіля «аварійна контактної мережі», тому водій транспортного засобу ніяк не міг його побачити.

«Ніхто нікого не збив, машина рухалась – його не бачила. Велосипедист об’їжджав припаркований транспортний засіб по проїжджій частині. І, видно, не впорався з керуванням, і впав. Ви ж самі бачите крайню ліву смугу», – припускає правоохоронець.

Зі слів свідків аварії, велосипедист рухався в потоці автомобілів повз припарковані авто. Несподівано в одного з них відкрились водійські двері і, аби уникнути зіткнення, велосипедист здійснив різкий маневр вліво, де в той час рухався автомобіль ГАЗ.

Увага!!! Фото не рекомендується для перегляду особам, які не досягли 18 років!


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні