До «Волині» може приєднатися гравець, що виступав за російський клуб

0
5
До «Волині» може приєднатися гравець, що виступав за російський клуб
ФК "Волинь" зацікавився новими гравцями.

Як повідомляє Sport Arena, на перегляді у "Волині", крім форвардів Сергія Петрова і Максима Прядуна, а також півзахисника Івана Бобка, знаходяться два воротарі – екс-голкіпер "Олександрії" Владислав Леванідов і колишній воротар "Оболоні-Бровар" Назарій Федорівський.

Також тренуються разом з командою Ігор Кошман, який в минулому сезоні виступав за "Металіст-1925" і вихованець "Волині", який останній рік також провів в Харкові, Назар Мельничук.

Крім того, склад "Волині" може поповнити і 27-річний хорватський вінгер Ловре Чиряк, останнім клубом якого був російський "Нижній Новгород". Продовжує працювати з командою і Тарас Михалик.

"Волинь" з 6 по 19 липня проведе збір на Закарпатті. Серед запланованих суперників – "Львів", "Калуш", угорський "Балмазуйварош Спорт".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні