Чоловік серед вулиці підпалив 22-річну дівчину: перехожі знімали на телефони. ВІДЕО 18+

3
8
Чоловік серед вулиці підпалив 22-річну дівчину: перехожі знімали на телефони. ВІДЕО 18+
У Запорізькій області під час раптової сварки 29-річний чоловік облив свою 22-річну співмешканку займистою речовиною та підпалив її.

Про це повідомляє "УНІАН" з посиланням на прес-службу поліції області.

Інцидент трапився ввечері у вівторок, 2 липня. Правоохоронці вже затримали підозрюваного, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Дівчину доставили до лікарні з діагнозом 90% опіків тулуба, кінцівок та голови.

Раніше не судимого чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та направлено до ізолятора тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.15 (замах на злочин), п.4 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На відео присутня ненормативна лексика!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бачу в того з камерою теж хватає розуму знімати
Відповісти
Це точно...
Відповісти
Шо один долбоёба кусок с Даунбасса, шо другая дичь конченая чумадрилка тупая. Им полюбому не жить было вместе. Цветы и подарки ддорогие - это всё хуйня голимая, для продажных сосалищ типа этой тупой бляди. И еще - бабы умеют довеести до бешенства, сама сучара виновата. А он долбоёб, что повёлся на эту дичь.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні