Почім на луцькому ринку вітаміни, або Що вродило цьогоріч найрясніше

2
12
Почім на луцькому ринку вітаміни, або Що вродило цьогоріч найрясніше
На луцьких ринках на прилавках рясніють овочі та фрукти. Продавці пропонують вітаміни і привозні, і з власного саду й городу.

Що вродило цьогоріч рясно, а що ні, чим покупці запасаються найбільше та чи суттєво підстрибнули ціни, - йдеться в сюжеті "Сфери ТВ".

На ринку вдостал огірків, молодої картоплі, стручкової квасолі.
Кілограм огірків коштує від 12 до 15 гривень, за кілограмів кабачків просять до 10 гривень, а за кілограм стучкової квасолі – 30.

Вдосталь на базарі молодої картоплі, велику продають по 13 кг за кілограм, дрібну ще дешевше. Жовтіє на прилавках молода кукурудза. За один качан просять 15 гривень.

От на помідори ціна не падає. Кілограм червоних коштує 30-35 гривень.

Цього року гірша врожайність ягід. Відповідно й ціна висока. Торік, кажуть продавці, було більше черешень і вишень. Цьогоріч в період цвітіння неочіковано вдарив мороз. Тож півлітрова баночка вишень тепер вартує 20 гривень, стільки ж коштують порічки, а смородина, малина та аґрус ще на 5 гривень дорожче. Щоправда, за все можна на базарі поторгуватися.

Детальніше у сюжеті:



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо пенсія 2000гр .за які вітаміни може іти мова?? Борщ без мяса .якщо все купит .скільки стоітиме?? Ганьба !!!
Відповісти
Позор .таким цінам і пенсіі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні