Троє лучан можуть стати почесними громадянами міста посмертно

0
0
Троє лучан можуть стати почесними громадянами міста посмертно
Трьом учасникам атитерористичної операції та операції Об'єднаних сил на Сході України хочуть посмертно присвоїти звання «Почесний громадянин міста Луцька».

Про це йдеться в проекті рішення на сайті Луцької міської ради.

"За вірність військовій присязі, особисту мужність, самовідданість та героїзм, виявлені під час виконання бойових завдань в зоні проведення антитерористичної операції та операції Об'єднаних сил на Сході України, а також вагомий особистий внесок у забезпечення суверенітету і територіальної цілісності України", – йдеться в документі.

Так, хочуть присвоїти посмертно звання «Почесний громадянин міста Луцька» загиблим (померлим) учасникам антитерористичної операції та операції Об'єднаних сил на Сході України Сергію Грибкову, Андрію Єлістратову, Георгію Ольховському.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні