У Луцьку врятували атовця від самогубства. ВІДЕО

0
6
У Луцьку врятували атовця від самогубства. ВІДЕО
У Луцьку патрульні врятували чоловіка від самогубства. Завдяки наполегливості і професійному підходу луцькі патрульні відговорили чоловіка стрибнути вниз з даху багатоповерхівки.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Волині.

Подія трапилась 2 липня, близько 19 години, на вулиці Кравчука.

Коли в радіоефірі прозвучало повідомлення про спробу самогубства, на місце одразу вирушили 5 екіпажів патрульних, командир батальйону, працівники швидкої та ДСНС.

На даху 9-поверхового будинку виявили чоловіка, який розповів, що має посттравматичний синдром після перебування в АТО та не хоче жити далі.

Близько години інспектори патрульної поліції спілкувались з ним і про життя, і про службу, і про майбутнє, переконували не чинити самогубства, розповідали, як знайти себе і таки жити далі.

Поліцейські Дмитро Мандзюк та Віктор Дрогомирецький, які також воювали на Сході України, зуміли знайти цей особливий підхід до чоловіка, завдяки чому він таки піднявся з краю прірви та підійшов згодом до дружини і побратима.

Громадянина доставили до медичного закладу для подальшого обстеження.



Патрульні врятували чергове життя, зберегли чоловіка для жінки, батька для маленької донечки, сина для батьків.

Дмитро Мандзюк

Віктор Дрогомирецький


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні