У Луцьку жінка палила багаття під будинком

1
0
У Луцьку жінка палила багаття під будинком
У Луцьку на вулиці Мамсурова, 7 жінка розводила багаття на території загального користування.

Про це повідомляють на сторінці муніципальної варти Луцька у Фейсбуці.

Жінка таким чином вирішила утилізувати сухе гілля. Однак розводити багаття на території нашого міста заборонено.

Такі дії трактуються, як порушення Правил благоустрою міста Луцька, за що громадянка понесе адміністративну відповідальність згідно ст.152 КУпАП. На порушницю чекає штраф від 340.00 до 1360.00 грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці, видно муніципальна міліція працює! Таку спец операцію провели.Ще й в інтернеті похвастались.Вам самим не соромно? Штрафувати літніх людей, забираючи останнє з і так бідняцької пенсії за купку хмизу.Цей маленький вогник завдав непоправної шкоди екології?Де Ви, коли весь луцьк завалений сміттям, від смороду не можливо дихати, машини паркуються де і як попало?Розпивати спиртні напої на території міста в громадських місцях теж заборонено.Ідіть в Дубовий Гай чи інші парки, штрафуйте алканавтів чи пянчуг на лавочках біля будинків.За що Вам платять податки?P.S Гадаю дозвіл на фотосесію Вам не давали, цим Ви самі порушили закон.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні