Син депутата Ткачука поставить в Луцьку кіоски

0
-6
Син депутата Ткачука поставить в Луцьку кіоски
Сину депутата міськради Євгенія Ткачука Олександру дозволили розмістити кіоски.

Про це стало відомо у середу, 3 липня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Нагадаємо, декілька місяців тому управління Держпраці у Волинській області склало протоколи на депутата Луцької міської ради Євгенія Ткачука через неправильно нараховані зарплати та нелегальних працівників на його підприємстві «Автоцентр плюс» (автосервіс в мікрорайоні ЛПЗ у Луцьку). Однак, протоколи склали лише на другий день після проведення перевірки, тоді як мали б – протягом доби.

Саме 22 лютого Євгенія Ткачука затримали правоохоронці під час спроби дати 1100 доларів хабара співробітнику управління Держпраці, аби зам’яти справу.

В лютому управління Держпраці у Волинській області провело перевірку на ПП «Автоцентр плюс», яке належить луцькому депутату Євгенію Ткачуку. Інспекцію провели 18 лютого, а 20 лютого на директора склали два протоколи про адмінправопорушення.

Загалом управління Держпраці за порушення нарахувало підприємству Ткачука майже 964 тисячі гривень штрафу.

Цікаво, що фірма Ткачука звернулася до Волинського окружного адміністративного суду, щоб скасувати рішення управління Держпраці й відповідно – накладення майже мільйонного штрафу.

Син обранця громади підприємець Олександр Ткачук звернувся до членів виконкому з питанням продовження розміщення стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності на вулиці Винниченка, 47.

Члени виконавчого комітету погодили Олександру Ткачуку розміщення двох кіосків на 3 роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні