На Волині через зіткнення «швидкої» та вантажівки загинули батько з дочкою

3
-4
На Волині через зіткнення «швидкої» та вантажівки загинули батько з дочкою
У результаті аварії за участі «швидкої» у реанімації Маневицької центральної райлікарні померла 42-річна жителька Луцького району.

Її 75-річний батько, який був пасажиром карети «швидкої», загинув на місці. Про це Інформаційному агентству ВолиньPost стало відомо з власних джерел.

Водій швидкої меддопомоги, 56-річний фельдшер та житель Маневицького району і досі перебувають у палаті інтенсивної терапії.

Нагадаємо, аварія трапилася по 13 годині. Автомобіль екстреної медичної допомоги «Peugeot Boxer» під керуванням 42-річного жителя райцентру Маневичі, виїжджаючи на головну дорогу, зіткнувся з вантажівкою «Volvo» за кермом, якої перебував 27-річний житель міста Сарни Рівненської області.

Першими на допомогу потерпілим прибули патрульні і небайдужі громадяни. Саме вони надали домедичну допомогу вцілілим і витягували їх з-під автомобіля, тримаючи у безпечному положенні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому поліція не забезпечила БЕЗПЕЧНОГО проїзду для швидкої через перехрестя ???
Відповісти
Причому поліція? Рівень навичок та вмінь кермування у водіїв «швидкої» на рівні аматора. Неодноразово біля «Там-Таму» виїжджаючи з Чорновола «швидкі» (коли для них - червоний) в останній момент вмикають сирену та маячки і летять через перехрестя незважаючи нінащо. А ти на шв. 60 знаходячись вже на «зебрі» що маєш робити? - правильно: газ в ручку і думай чи вивезуть «коні» чи «швидка» фаркоп зачепить? Бо гальмувати - 100% ДТП. Причому, вже завернувши на Соборності і сирена і маячки - вимикаються. Тобто нагайної потреби в застосуванні спец сигналів - нема. Просто шоферу «в лом» стояти на світлофорі. От тепер - два свіжопреставлених. З обоюдої вини водіїв. Невже «швидкун» не бачив вантажівки, що несеться? Вмикнув сирену в крайній момент і вантажівка мала стати, як вкопана?
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/2017-rok/astrologichna-xarakteristika-2017-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/yakij-bude-cherven-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/cerkovnij-kalendar-na-lyutij-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/znamenatelnye-i-pamyatnye-daty.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/posivnij-kalendar-na-lipen-2018-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні