«Тішуся успіхом сина», – батько школяра з Волині, який підкорив «Голос. Діти»

2
11
«Тішуся успіхом сина», – батько школяра з Волині, який підкорив «Голос. Діти»
Ярослав Карпук із Старої Вижівки вийшов у суперфінал популярного вокального телевізійного талант-шоу «Голос. Діти».

«Тішуся успіхом сина. Почуття радості та гордості переповнюють моє серце», - поділився емоціями Микола Карпук, батько волинського фіналіста.

У родині Карпуків двоє дітей. Ярослав – старший. Його брату Захару – 7 років.

Ярослав закінчив місцеву музичну школу. Співом захоплюється з дитинства. У родині кажуть, талант до співу успадкував від дідуся та бабусі по маминій ліній. Вони за професією музиканти.

Мама фіналіста – Ірина за освітою юрист, працює керівником відділу в Старовижівській райдержадміністрації. Батько – Микола, очолює місцеве відділення поліції.

Родина гордиться успіхами Ярослава та закликає волинян підтримати його під час голосування в суперфіналі вокального конкурсу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець! Успіхів тобі на артистичній ниві!
Відповісти
Добре, коли в сімї ростуть діти, якими можна пишатись. Інвестиції в дітей - найвигідніші з усіх інвестицій. Окупляться сторицею.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні