У Луцьку просять облаштувати автостоянку біля пологового

1
2
У Луцьку просять облаштувати автостоянку біля пологового
У Луцьку просять облаштувати автомобільну стоянку для відвідувачів пологового будинку.

Відповідну петицію на сайті Єдиної системи місцевмх петицій зареєстрував Вадим Корнилюк.

"Прошу підтримати петицію про створення автомобільної зони для відвідувачів пологового будинку міста Луцька, що на вулиці Гулака-Артемовського. Дана проблема створює незручності, як жителям прилеглих будинків, двори яких протягом дня заповнені автомобілями", - йдеться у петиції.

"Так само це створює незручності для відвідувачів пологового будинку, стоянка автомобілів вздовж пологового будинку заборонена, зважаючи на стан жінок, які відвідують даний заклад, їх часто привозять на автомобілях аби полегшити доїзд до пологового у громадському транспорті. Також накопичення автомобілів створює перешкоди для руху швидкої допомоги, яка часто на останніх 100 метрах до пологового або до обласної клінічної лікарні (яка знаходиться поруч) не можуть довести пацієнтів", - пише лучанин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ДЛЯ ЧОГО У МІСТІ ВЛАДА? ВОНИ ЩО НЕ МОЖУТЬ ОБЛАШТУВАТИ ПАРКОВКУ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні