На волинському кордоні з Польщею – нічна стрілянина

0
7
На волинському кордоні з Польщею – нічна стрілянина
На волинській ділянці кордону з Польщею прикордонники помітили контрабандистів. Після вистрілу вгору зловмисники втекли, залишивши пакунки з цигарками і спеціально виготовлені лавки, щоб подолати контрольно-слідову смігу.

Про це йдеться на офіційному сайті Державної прикордонної служби України.

Прикордонний наряд від відділення «Морозовичі», що в Іваничівському районі Волинської області, під час несення служби спостерігав, як група осіб з пакунками рухалась у напрямку українсько-польського кордону.

Щоб припинити правопорушення, прикордонники Львівського загону здійснили попереджувальний постріл, після якого порушники вдалися до втечі в тил України, залишивши пакунки та спеціально виготовлені лавки для подолання контрольно-слідової смуги.

Перевіривши місцевість біля кордону, правоохоронці виявили 11 ящиків з 5500 пачками цигарок, які правопорушники намагались переправити через кордон до сусідньої Польщі. Цигарки прикордонники вилучили. Заходи із встановлення причетних до протиправної діяльності осіб тривають.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні