Дзідзьо розповів у Луцьку, чи пройде волинянин Ярослав Карпук у суперфінал шоу «Голос. Діти»

0
-1
Дзідзьо розповів у Луцьку, чи пройде волинянин Ярослав Карпук у суперфінал шоу «Голос. Діти»
Популярний співак Дзідзьо виступив у Луцьку з концертом з нагоди 5-річчя торгівельно-розважального центру «Порт-Cіті». Концерт відбувся в суботу, 29 червня.

Під час виступу Дзідзьо запросив на сцену талановитого молодого співака зі Старої Вижівки Ярослава Карпука, який бере участь у 5-му сезоні телешоу «Голос. Діти».

Нагадаємо, Ярослав Карпук у вокальному бою телевізійного шоу переміг двох своїх суперниць і пройшов у наступний раунд – «нокаути». Вирішальний етап за право пройти у прямий ефір покажуть сьогодні, 30 червня, в ефірі каналу «1+1» о 21:00.

У ньому, як повідомляє пресслужба каналу, український самородок Ярослав Карпук заспіває народну пісню «Два кольори», а після виступу юного вокаліста, вся країна познайомиться з його мамою.

На концерті Дзідзя у Луцьку Ярослав Карпук виконав пісню «Can’t help falling in love» Елвіса Преслі, якою розвернув на сліпих прослуховуваннях крісла всіх суддів.

Цей хіт у його виконанні в соціальній мережі «Youtube» вже переглянули понад 950 тисяч користувачів мережі.

Дзідзьо закликав волинян голосувати за Ярослава під час шоу. Це означає, що саме Ярослав Карпук потрапить у суперфінал шоу – прямі ефіри.

За повідомлення пресслужби каналу «1+1», виступ одного з чотирьох підопічних Дзідзя у нокаутах 30 червня так вразить тренера, що артист розповість усім телеглядачам чуйну історію про своє дитинство, а юного вокаліста визнає винятковим, тому пропустить його одразу в суперфінал до завершення виступу своєї команди.

Судячи зі слів Дзідзя у Луцьку, цим талановитим учасником є саме Ярослав Карпук.

Дзідзьо пообіцяв волинянам, що він зробить усе можливе, аби їхній земляк переміг у шоу.

Фото – інформаційне агентство «ВолиньPost»

Відео виступу Ярослава Карпука на сліпих прослуховуваннях в першому випуску шоу «Голос. Діти-5»:



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні