У готелі в Естонії пропонують знижки тим, хто підтримує уряд

0
-2
У готелі в Естонії пропонують знижки тим, хто підтримує уряд
Готельний комплекс біля озера Пюхаярве на півдні Естонії вирішив залучити нових постояльців рекламним оголошенням - знижки до 50% надавалися тим клієнтам, які підтримують уряд.

Про це повідомляє https://www.eurointegration.com.ua/news/2019/06/29/7097897/ з посиланням на Delfi.

Повідомляє видання, багато хто сприйняв це оголошення з гумором, вирішивши, що таким чином власники готельного комплексу хотіли перевірити реакцію постояльців.

А за словами представників Департаменту захисту прав споживачів, хоча питання ціноутворення не входять в сферу управління держави, однак оголошення викликає питання - знижка дається за повну підтримку коаліції або її окремі дії.

"Все-таки можна було б більш чітко позначити критерії", - відзначають в Департаменті.

Втім, зазначає видання, незабаром готель прибрала своє незвичайне оголошення. І тепер постояльці, незалежно від своїх політичних поглядів, платять однаково за бронювання номерів.

Це не перший випадок, коли в Естонії пропонувалися знижки на підставі політичних переконань. Так, наприклад, трохи більше місяця тому одна автомайстерня на півдні Естонії представляла хороші знижки членам ультраправої партії EKRE.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні