Згоріло все: родина з Рожищенщини просить про допомогу. ФОТО

0
1
Згоріло все: родина з Рожищенщини просить про допомогу. ФОТО
Біда сталася у родині Олександра Петрука із села Кроватка Рожищенського району: пожежа знищили будинок, усе майно та документи.

Про це інформує видання "Район.ін.юей".

Займання сталось близької другої години ночі 28 червня через несправну електропроводку.

Без даху над головою та всього майна залишився Олександр Петрук з дружиною та четверо їхніх дітей. Дівчатам – 3, 8 та 10 років, хлопчику – 6 років.

На деякий час родина переїхала до батьків Олександра у село Любче. Однак там у будинку проживає багато людей, тому сім'я терміново шукає хоча б тимчасове житло.

Родина Петруків буде вдячна за будь-яку допомогу. Можливо, хтось може надати сім'ї житло на деякий час. Також потрібні речі першої необхідності, одяг, побутова техніка. Оскільки згоріли всі документи, рахунок для переказу коштів відкриють лише згодом. Усіх, хто хоче допомогти, просять звертатися за телефоном 098 86 47 249 (Олександр).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні