--> «Ми стали на шлях змін в країні, і цього курсу потрібно дотримуватися», – В’ячеслав Рубльов на Турійщині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ми стали на шлях змін в країні, і цього курсу потрібно дотримуватися», – В’ячеслав Рубльов на Турійщині

1
-1
«Ми стали на шлях змін в країні, і цього курсу потрібно дотримуватися», – В’ячеслав Рубльов на Турійщині
Про забезпечення дітей дошкільною освітою, доступність транспортного сполучення та підтримку фермерських господарств йшлося під час зустрічі кандидата в депутати до Верховної Ради України від партії «Слуга народу» В’ячеслава Рубльова з жителями сіл Задиби, Гаруша та Селець Турійського району Волині.

Присутній на зустрічі голова фермерського господарства «Перлина Турії» Володимир Яренчук зазначив, що саме за сприяння депутата обласної ради В’ячеслава Рубльова у Турійському районі реалізовано дуже багато проєктів, спрямованих на розвиток шкіл, садочків, клубів, ФАПів.

«На це з бюджету Волинської обласної ради було виділено більш ніж 3 мільйони гривень, – констатує Володимир Яренчук. – Я давно знаю В’ячеслава Рубльова. Він – відповідальна і порядна людина. Підтримує людей, які працюють на селі, вивчає проблеми, які їх турбують, та скеровує всі свої сили на їх вирішення. Я підтримую його рішення стати депутатом Верховної Ради і буду голосувати за нього в день виборів».

В’ячеслав Рубльов розповідає: саме молоді, креативні та незаангажовані люди, які є в команді Президента, будуть відстоювати інтереси людей в парламенті.



«Вибори, які зараз відбудуться? є своєрідним третім етапом президентських виборів, адже ми стали на шлях змін в країні, і цього курсу потрібно дотримуватися, – каже кандидат в нардепи. – Щодо реформ, які проводяться у нашій країні, вважаю, що вони повинні відбуватись комплексно. Районування, яке пропонують у медичній реформі, повинне відповідати територіальному розподілу в адміністративній реформі. Без нормальних доріг лікарі не можуть вчасно приїхати до людини, яка потребує допомоги. Через відсутність транспортного сполучення діти будуть пропускати навчальний процес. Тому одним з головних завдань для себе ставлю ефективну реалізацію розпочатих реформ. Це допоможе наповнювати бюджети громад для відновлення інфраструктури та розвитку підприємництва. Створення та розвиток програм для молоді, що дозволить їм жити та працювати в рідній країні».



Світлана Дейнека, голова Селецької сільської ради, звернулась до депутата з подякою. Каже: завдяки його роботі в місцевому садочку з’явилося необхідне для діток обладнання.

«З вашою допомогою у садочку нашого села є дитячі розвиваючі меблі, в клубі – музична апаратура, спортивне обладнання. Це говорить лише про одне – ви нас чуєте. Через адміністративну реформу кошти до бюджету сільської ради від податків та зборів почали надходити по-іншому. А вони нам дуже потрібні», – розповіла Світлана Дейнека.

«Хочеться, щоб ви відстоювали село, а діти повертались до рідних домівок, а не працювали за кордоном. Треба внести зміни у законодавство, яке стосується молодіжного кредитування на житло», – зазначила місцева мешканка Любов Данилюк.

Анна Саюк, працівниця фермерського господарства «Перлина Турії», звернулась до депутата щодо підтримки фермерів.

«Люди, які працюють у сільському господарстві та створюють робочі місця, повинні відчувати допомогу від держави. Кредитування для фермерських господарств повинне бути з нормальними відсотковими ставками».

Завідувачка дитячого садочка с. Селець Оксана Пех звернулась зі своїми турботами: «У селі Задиби, яке поруч із Сільцем, немає дитячого садочка, транспортне сполучення дуже погане, а діти повинні отримувати дошкільну освіту».

«Жителям села, які мають трьох і більше корів, повинна надаватись дотація для підтримки господарювання, а у нашому районі вона відсутня. Селяни втрачають надію на державу», – переконана жителька села Задиби Ольга Сущ.



В'ячеслав Рубльов каже: проблеми, порушені під час цієї зустрічі, можна вирішити лише у процесі законотворення.

«Тому ви повинні відповідально робити вибір щодо свого представника у Верховній Раді і обирати людину, яка буде відстоювати інтереси. Багато з тих проблем, які ви порушуєте, можна вирішити через напрацьовані програми підтримки агропромислового комплексу, куди будуть включені дотації та підтримка дрібних фермерських господарств. Ми вже напрацювали певні рішення цієї проблеми, і я впевнений, що це візьме до уваги Президент», – підсумував В'ячеслав Рубльов.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обіцяють переобіцяти, що планували пообіцяти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні