Експрезидент Порошенко виходив з Луцька у прямий ефір каналу Ахметова. ФОТО. ВІДЕО

4
-2
Експрезидент Порошенко виходив з Луцька у прямий ефір каналу Ахметова. ФОТО. ВІДЕО
Експрезидент України Петро Порошенко під час передвиборчої агітаційної поїздки на Волинь виходив у прямий ефір програми «Сьогодні» на каналі «Україна» олігарха Рината Ахметова.

Петро Порошенко, голова партії «Європейська солідарність», побував на Волині в четвер, 27 червня, разом із членами своєї команди, яку веде на позачергові вибори у Верховну Раду.

Він виступив перед виборцями у Горохові і в Ківерцях, дав інтерв’ю «12 каналу», а увечері прибув до замку Любарта в Луцьку. Тут мала відбутися зустріч з виборцями і концерт.

Анонсована на 18-ту годину зустріч розпочалася із запізненням. Спочатку зі сцени «на розігріві» виступали репер Хас і гурт KOZAK SYSTEM, на екрані крутили агітаційний ролик «Європейської солідарності», публіку підбадьорював ведучий Тимур Мірошниченко.



Тим часом кандидати в депутати у мажоритарних округах Волині, місцеві активісти партії ЄС зібралися на Замковій площі, куди за 15 хвилин до 19-ї прибув експрезидент.

Кандидат у народні депутати від ЄС в окрузі №19 (центр – Володимир-Волинський) Сергій Григоренко із дружиною Оленою
Кандидат у народні депутати від ЄС в окрузі №19 (центр – Володимир-Волинський) Сергій Григоренко із дружиною Оленою
Праворуч – кандидат у народні депутати від ЄС в окрузі №21 (центр – Ковель) Сергій Кошарук
Праворуч – кандидат у народні депутати від ЄС в окрузі №21 (центр – Ковель) Сергій Кошарук


Петро Порошенко не поспішав у замок, а став навпроти в’їзної вежі на Замковій площі перед телекамерою. Стало зрозуміло, що він говоритиме на камеру. Активісти партії і прихильники ЄС вишикувалися на задньому плані, створюючи фон лідеру.



Зйомка не відбувалася. Російськомовні режисерка і оператор з кимсь з’єднувалися по телефону. До Порошенка кілька разів підходив охоронець, а також прессекретар Святослав Цеголко. Готували вихід у прямий ефір.

Прессекретар експрезидента Святослав Цеголко
Прессекретар експрезидента Святослав Цеголко


Поки ефіру не було, Петро Порошенко пробував поспілкуватися з дітьми, яких привели на Замкову площу мами. Але ті не бажали ні фотографуватися, ні говорити із сивим дядьком. Тоді нього підбігла речниця голови облдержадміністрації Катерина Павлова. Щоб спільно сфотографуватись. Вдалося.



В лави «масовки» підійшла керівниця «12 каналу» Катерина Дулапчій із дочкою. Обидві – у схожих вишитих сукнях.



«О, це «12 канал», – сказав Порошенко, побачивши Дулапчій. Перед тим він записував на цьому телеканалі свій виступ.

«Ще 10 хвилин», – повідомив Цеголко.

Аби розрядити паузу, Порошенко запропонував зробити з ним кілька селфі. Люди з «масовки» один поперед одного поспішили сфотографуватися з експрезидентом.



Далі був вихід у прямий ефір програми «Сьогодні» на телеканалі олігарха Рината Ахметова «Україна».



Порошенко коментував 5-ту річницю підписання економічної частини Угоди про асоціацію з ЄС, дії української делегації у Страсбурзі на засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), де наші парламентарі вчинили демарш на знак протесту через голосування більшості ПАРЄ за повернення до її лав Росії (на відео – з 16-ї хв. 6 сек.).

Замку Любарта, про який згадував лідер партії ЄС в ефірі, на задньому плані не було видно, лише відремонтований на сучасний лад будинок Пузини.





«Ми 5 хвилин були в ефірі. Нас дивилися понад 300 тисяч! – радів Святослав Цеголко. – Дуже важливо було виступити саме на каналі «Україна».

Експрезидент і лідер партії ЄС після цього ввімкнення зробив ще кілька селфі з охочими й попрямував разом з оточуючими в замок Любарта на сцену.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Просрав ти своє щастя гаранте
Відповісти
А новий - просере твоє
Відповісти
А про людину з червоними кульками від Шарія чому мовчите?
Відповісти
Чого ж ти так довго їхав до волинян?
А новий Зетермос взагалі з народом не спілкується, тупе створіння.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні