У волинському місті нехлюї розвели смітник на зупинці

0
-1
У волинському місті нехлюї розвели смітник на зупинці
У Камені-Каширському нехлюї розвели смітник на зупинці громадського транспорту, що поруч із “старим” військкоматом.

Про це йдеться на сторінках газети "Полісся".

"Проблема давно викликає гнів у небайдужих краян. Їм прикро бачити, у що перетворюють зупинку, котру з такою любов’ю та старанням кілька років тому прикрасили учні міської школи-гімназії №2 – учасники освітнього проекту “Відкривай Україну”", – пише "Полісся".

Тоді діти із непримітної металевої коробки зробили своєрідну окрасу Каменя-Каширського. Зовні та всередині стіни замайоріли яскравими малюнками, промовистими написами, створеними дитячими руками.
Подібний креатив сподобався багатьом жителям райцентру та його гостям.

Втім, старання школярів оцінили не всі. Невідомі невігласи дозволяють собі залишати папірці, обгортки від продуктів, тощо просто на лаві та під нею, захаращують сміттям невеликий простір всередині зупинки. Не зупиняє останніх навіть заклик, який гімназисти залишили на спомин отаким нехлюям: “Ти – людина! Совість май і сміття не розкидай”.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні