На Волині грабіжник викрав сумку у чоловіка

0
8
На Волині грабіжник викрав сумку у чоловіка
У Ковелі на залізничному вокзалі 41-річний волинянин пограбував місцевого жителя.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

Так, у вівторок, 25 червня, до поліції із заявою звернувся 52-річний житель Житомирської області. Громадянин повідомив, що вранці о п’ятій на залізничному вокзалі Ковеля невідома особа відкрито заволоділа його сумкою з речами. Сума завданих потерпілому збитків становить 1,5 тис. грн.

Співробітники кримінальної поліції та група реагування патрульної поліції за підозрою в скоєнні цього злочину затримали місцевого жителя. Відомо, що зловмисника вже притягували до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Вирішується питання про оголошення йому підозри в скоєні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті визначає покарання у вигляді, зокрема, позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні