На Волині судили посадовця через поїздку за кордон

0
-1
На Волині судили посадовця через поїздку за кордон
Начальника «секретного» відділу міськвиконкому суд притягнув до адміністративної відповідальності та оштрафував через несанкціонований виїзд за межі України.

Про це повідомляє "Район. Ковель"

Управління Служби безпеки України у Волинській області направило до суду справу про притягнення до адміністративної відповідальності начальника відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонно-мобілізаційної та кадрової роботи виконавчого комітету Ковельської міської ради Валерія Мацюка.

За інформацією СБУ, він є особою, якому, відповідно до вимог п. 53 «Порядку організації та забезпечення режиму секретності в державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях», надано допуск та доступ до державної таємниці за формою 3.

«Зокрема, вказаний громадянин без письмового повідомлення особи, яка надала йому доступ до державної таємниці (доступ до документальних матеріалів з грифом секретності «Таємно» надано розпорядженням голови Волинської обласної державної адміністрації від 20.03.2018 року № 9-р) та відповідного інструктажу в РСО Волинської ОДА, здійснив виїзд за межі України у приватних справах 15.03.2019 року», – йдеться у матеріалах справи.

Факт вчинення даного правопорушення посадовець визнав повністю, про що подав суду відповідну письмову заяву, в якій повідомив, що не оспорює обставин справи.

Постановою Ковельського міськрайонного суду його оштрафували на суму 595 гривень. Також з нього стягнули в дохід держави 384 гривень 20 копійок судового збору.

До роботи у виконкомі Валерій Мацюк працював начальником контрольно-ревізійного відділу в Ковельському районі і Ковелі.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні