--> Двоє волинян побили і вивезли на закинутий терикон чоловіка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Двоє волинян побили і вивезли на закинутий терикон чоловіка

0
2
Двоє волинян побили і вивезли на закинутий терикон чоловіка
У Нововолинську двоє чоловіків під час конфлікту побили 54-річного місцевого жителя, зв’язали його та вивезли автомобілем до закинутого терикону на околиці міста.

Інцидент трапився у вівторок, 25 червня, близько 18 години на вулиці Винниченка, повідомляє прес-служба поліції Волині.

Так, у ніч на середу, 26 червня, до Нововолинського відділу поліції із заявою про вчинення щодо нього кримінального правопорушення звернувся 54-річний місцевий житель. Завдяки злагодженим та оперативним діям всіх підрозділів поліції правоохоронці оперативно встановили, що до скоєння злочину причетні двоє 29-річних жителів міста. Один із них уже притягувався до кримінальної відповідальності за катування.

Поліцейські за лічені години встановили місце знаходження зловмисників і доставили їх до відділу поліції. Автомобіль "Ford Mondeo" на якому було скоєно кримінальне правопорушення правоохоронці вилучили.

Слідчі Нововолинського відділу поліції за фактом незаконного позбавлення волі, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, що супроводжувалося заподіянням потерпілому фізичних страждань розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті визначає покарання у вигляді обмеження волі та строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Вирішується питання щодо оголошення зловмисникам підозри в скоєнні, вказаного злочину та обрання їм міри запобіжного заходу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні