--> Назвали прізвища кандидатів у народні депутати від Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Назвали прізвища кандидатів у народні депутати від Луцька

1
7
Назвали прізвища кандидатів у народні депутати від Луцька
У ЦВК оприлюднили повний список кандидатів у депутати від 22 мажоритарного виборчого округу, який охоплює місто Луцьк.

Адамчук Сергій Миколайович.
Народився 16 травня 1982 року в місті Ковель Волинської області. Освіта вища. Фізична особа- підприємець. Член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "УКРАЇНСЬКА СТРАТЕГІЯ ГРОЙСМАНА", втім, балотується як самовисуванець. Проживає у Луцьку.

Бабаханов Руслан Олексійович. Народився 15 квiтня 1969 року в селі Мощаниця Ківерцівського району Волинської області. Освіта професійно-технічна. Тимчасово не працює. Член Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ" від якої і балотується. Проживає у Луцьку.

Глазунов Дмитро Борисович. Народився 11 липня 1974 року в місті Ківерці Волинської області. Освіта вища. Голова правління Волинської обласної ГО "Волинська обласна лікарняна каса". Безпартійний, балотується шляхом самовисування. Проживає в селі Струмівка Луцького району Волинської області.

Данильчук Павло Петрович. Народився 30 червня 1985 року в селі Торговиця Млинівського району Рівненської області. Освіта вища. Керівник територіального підрозділу ГО "Громадський рух "Народний контроль". Безпартійний, втім висувається за підтримки Політичної партії "Громадянська позиція" (Анатолія Гриценка). Проживає в селі Торговиця Млинського району Рівненської області.

Климук Дмитро Миколайович. Народився 6 грудня 1985 року у Луцьку. Освіта вища. Фізична особа-підприємець. Член Політичної партії "Народний Рух України", від якої і висувається. Проживає у Луцьку.

Моклиця Юрій Володимирович. Народився 5 травня 1982 року у Луцьку. Освіта вища. Помічник керівника ТОВ "СПЕЦПРОЕКТ-СТАНДАРТ". Член Політичної партії "Європейська Солідарність", від якої і балотується. Проживає у Луцьку.

Палиця Ігор Петрович. Народився 10 грудня 1972 року у Луцьку. Освіта вища. Голова Волинської обласної ради. Член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП", втім, балотується як самовисуванець. Проживає в місті Яремче Івано-Франківської області.

Панасюк Вячеслав Віталійович. Народився 3 травня 1980 року у Луцьку. Освіта вища. Фізична особа-підприємець. Безпартійний, балотується шляхом самовисування. Проживає в Луцьку.

Пісачук Сергій Васильович.
Народився 21 березня 1976 року у селищі Шацьк. Освіта вища. Лікар-флеболог у Центрі хірургії ока професора Загурського. Безпартійний, але балотується від Політичної партії "СЛУГА НАРОДУ".

Федік Микола Миколайович. Народився 1 лютого 1987 року в селі Піщане Камінь-Каширського району Волинської області. Освіта вища. Фізична особа-підприємець. Член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода" від якої і балотується. Проживає у Луцьку.

Шкітер Тарас Ігорович. Народився 24 листопада 1990 року в Луцьку. Освіта вища. Директор ГО "Громадянський Рух "СВІДОМІ". Безпартійний, балотується шляхом самовисування. Проживає у Луцьку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Даже недобиток ПР сюди затесався.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні