Під час стрільб на полігоні поранили підлітка

0
-2
Під час стрільб на полігоні поранили підлітка
Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Полтава, розслідують обставини поранення 15-річного хлопця неподалік навчально-тренувального полігону у с. Партизанське Дніпропетровської області.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

"За попередньою інформацією, 24 червня близько 11 години під час навчально-тренувальних стрільб із автоматичної зброї курсантів 1 курсу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ хлопець 2004 року народження отримав вогнепальне поранення в область правого стегна", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на даний час хлопець прооперований у Дніпропетровській обласній дитячій лікарні, йому видалили кулю з правого стегна. Кістки не пошкоджені і життю загроз немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні