ЦВК зареєструвала ще 4 списки партій, в яких є волиняни

0
-2
ЦВК зареєструвала ще 4 списки партій, в яких є волиняни
Під час засідання у понеділок, 24 червня, Центральна виборча комісія прийняла рішення про реєстрацію виборчих списків політичних партій «Європейська Солідарність», «Слуга народу», «Сила правди» і «Сила людей». До списків було включено 7 мешканців Волинської області.

Про це повідомляє прес-служба Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області.

Так, відповідно до постанови Центральної виборчої комісії №1212 від 24 червня 2019 року було зареєстровано виборчий список кандидатів політичної партії «Європейська Солідарність». У списку – троє волинян.

Лапін Ігор Олександрович, народився 28 травня 1969 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в селі Липини Луцького району Волинської області, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 49.

Самойленко Богдан Віталійович, народився 4 липня 1982 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, керівник Секретаріату, Волинська територіальна організація ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ», член Політичної партії «Європейська Солідарність», проживає в селі Липини Луцького району Волинської області, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 95.

Також до списку політичної сили було включено заступника голови Волинської обласної державної адміністрації Дениса П'ятигорця.

П’ятигорець Денис Миколайович, народився 28 грудня 1979 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, заступник голови, Волинська обласна державна адміністрація, член Політичної партії «Європейська Солідарність», проживає в місті Запоріжжі, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 28.

Разом з тим, згідно з постановою ЦВК №1233 було зареєстровано виборчий список політичної партії «Слуга народу». До списку увійшов один мешканець Волинської області.

Стернійчук Валерій Олександрович, народився 18 червня 1981 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, завідувач клубу, Підгайцівська сільська рада Луцького району Волинської області, член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ», проживає в місті Луцьку Волинської області, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 46.

У цей же день ЦВК зареєструвала виборчий список кандидатів політичної партії «Сила права» відповідно до постанови №1231. До списку включено двох мешканців Волинської області.

Байчук Костянтин Євгенійович, народився 8 лютого 1965 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, пенсіонер, безпартійний, проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 31.

Гомон Лілія Олегівна, народилася 2 березня 1992 року, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, завідувач громадської приймальні, Громадська організація «ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ РУХ «СИЛА ПРАВА», член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СИЛА ПРАВА», проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 53.

Ще одного кандидата – мешканця Волинської області – зареєстровано у списку політичної партії «Сила людей» відповідно до постанови ЦВК №1234 від 24 червня 2019 року.

Купира Дмитро Іванович, народився 22 липня 1991 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, член Політичної партії «Сила Людей», проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 24.

Нагадаємо, що відповідно до ч. 1, 4 ст. 9 Закону України «Про вибори народних депутатів України» депутатом може бути обраний громадянин України, який на день виборів досяг двадцяти одного року, має право голосу і проживає в Україні протягом останніх п'яти років.

Разом з тим, не може бути висунутий кандидатом й обраний депутатом громадянин, який має судимість за вчинення умисного злочину, якщо ця судимість не погашена і не знята у встановленому законом порядку.

Також нагадаємо, що згідно з затвердженим ЦВК «Календарним планом основних організаційних заходів з підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року» реєстрація кандидатів у депутати завершується за двадцять п’ять днів до дня голосування, тобто 25 червня 2019 р.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні