Які маршрутки Луцька не відстежуються в системі «МАК»

0
-5
Які маршрутки Луцька не відстежуються в системі «МАК»
Лучани розповіли, які маршрутки обласного центру Волині не можна відстежити в системі «МАК».

Зокрема, директорка департаменту «Центр надання адміністративних послуг в місті Луцьку» Лариса Карп’як розповіла, що на службу оперативного реагування надійшло 122 звернення щодо роботу транспорту в місті.

«Така велика кількість звернень пов’язана з незгодою лучан щодо ліквідації ряду зупинок. Окрім цього, нарікали жителі обласного центру Волині на відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні години й у вихідні дні, великий інтервал та недотримання графіків руху, неможливість відслідкувати рух по системі МАК на маршрутах №3, 9, 9а, 10, 12, 17а, 24, 26, 26а, 28 та 29», – прозвітувала посадовиця.

Нагадаємо, міськраді вирішили переглянути рішення про зняття більш ніж півсотні зупинок в обласному центрі Волині. Мешканці центру можуть озвучити про необхідність тієї чи іншої зупинки на службу оперативного реагування.

Також посадовиця розповіла, що лучани незадоволені рухом тролейбусів в місті.

«Протягом останніх вихідних почали надходити невдоволення мешканців міста на відсутність руху тролейбусів №1 та №2 на вулицю Карбишева до КРФ, а тільки до кільця на вулиці Гордіюк», – додала Лариса Карп’як.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні