У Луцьку після зливи затопило дах п’ятиповерхівки

0
-3
У Луцьку після зливи затопило дах п’ятиповерхівки
У Луцьку в п’ятиповерхівці на вулиці Софії Ковалевської, 23-а внаслідок зливи, підтопило дах будинку

Про це йтеться в сюжеті Суспільного Волині.

У п’ятиповерхівці на вулиці Софії Ковалевської, 23-А внаслідок зливи, що пройшла в ніч з суботи на неділю, підтопило дах будинку. Якби двоє місцевих чоловіків вчасно не взялися відкачувати воду, то наслідки страшно уявити, - розповіла місцева мешканка Валентина Голян.

“Вранці шум в під"їзді, люди чую. Вийшла. Дивлюся, що наші хлопці з 4-го і 5-го поверхів воду збирають. Один зверху на криші, другий внизу. Це жах. Я того не бачила, але сусіди розповідають, що то цілий басейн був.”

Мешканець четвертого поверху цього будинку Андрій Максимчук ррозповів, що в неділю прокинувся о-пів на 7-му ранку через шум води:
“Почув, що десь вода капає. Вийшов на коридор, а тут вже накрапало. Вже на 4-му була. Сусід відкрив Леонід, він вдівся. Полізли наверх подивитися яка обстановка. Вийшло, що ливнівка була забита. Леонід поїхав на роботу, взяв насоса глубінного. Ми почали викачувати воду через край.”

А у квартирі на 5 поверсі досі залишились наслідки зливи.

“Ми зробили ремонт і от наслідки вчорашньої зливи. Вчора ми звернулися, вона сказала: це від мене не залежить. Будемо розбиратися на зборах співвласників і тоді вирішувати: що робити. Я кажу, ну добре тут забілимо, а далі воно ж буде те саме" – розповіла власниця квартири пані Анна.

Жінка розповіла, що у їхньому будинку більш як півтора роки тому створили ОСББ, керівником якого стала Юлія Сабатюк. Тоді ж, за словами Анни, був проведений ремонт.

“Ми як утеплювали будинок я розуміла, що утеплення технічного поверху входить в кошторис, але вчора мені сказали, що технічний поверх утеплення не входив в кошторис. Спочатку йде 5-й поверх, потім технічний поверх, а потім криша. Питали чи тут нам будуть утепляти. Вона сказала, що немає потреби! Ну, як немає як мене затопило.” – розповіла вона.

Детальніше у сюжеті:




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні