Луцьк на світлинах часів Першої світової

1
4
Луцьк на світлинах часів Першої світової
У колекції Австрійського державного архіву зберігають світлини, які стосуються історії міста Луцька часів Першої світової війни.

Перш за все вони зацікавили тим, що на фото зображена непересічна особа, а відомий воєначальник айстро-угорської армії часів Першої світової війни, пише Інформаційне агентство ВолиньPost.

На фото в колі солдатів айстро-угорської армії можна побачити Карла
Крітека (1861-1928), який був генералом-полковником із 1917 року.
Відомо, що вищу освіту він отримав у Терезіанській військовій академії (1879) та Академії Генштабу (1884). До початку війни мав багато здобутків і зробив чудову військову кар’єру.

З початку Першої світової війни отримав у своє командування 26-
ландверну дивізію, яка брала участь в боях поблизу міста Замость (сучасна Польща). Карл Крітек проявив себе в боях у Карпатах, поблизу міста Люблін (Польща). З кінця липня 1917 року він керував силами автро-угорських військ на Буковині. Після закінчення війни пішов у відставку.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/finansy/prozhitkovij-minimum-z-1-sichnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/virobnichij-kalendar-na-lipen-2018-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/buxgalterskij-kalendar-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/minimalna-pensiya-z-1-travnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні