У Луцьку фірма хоче будувати багатоповерхівку

1
0
У Луцьку фірма хоче будувати багатоповерхівку
У Луцьку на вулиці Наливайка, 24-а фірма «Євробуд» хоче звести багатоквартирний житловий будинок.

Про це йшлося 24 червня під час постійної комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру, – повідомляє ІА "Волинські новини".

На розгляд комісії винесли проект рішення Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю виробничо-комерційній фірмі «Євробуд» ЛТД проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на вулиці Наливайка, 24а.

Мова йде про земельну ділянку площею 0,27 гектара.

Керівник управління земельних ресурсів Сергій Шабала, нагадав, що ТзОВ «Євробуд» уже звертався до міськради, аби змінити цільове призначення згаданої ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Однак ні профільна комісія, ні сесія міськради так і не підтримали проект рішення, тому товариство повторно направило звернення міськраді.

Однак члени земельної комісії знову не погодили зміну цільового призначення забудовнику. Остаточне рішення – за сесією.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага повторно вже "продавлюють" може щей хабаря комусь дали.Ось так в нас "законно" і будують,і муніципали на таку забудову закривають очі.Кишка тонка з грошовими мішками тягатися,сарай який нікому не заважає в дідуся-бабусі простіше знести,тут голову ніхто не проломить..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні