Лучани просять заборонити концерти на іподромі

4
12
Лучани просять заборонити концерти на іподромі
Лучани просять заборонити проведення масових заходів (концертів, фестивалів) на території іподрому, що знаходиться в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Відповідну петицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій 24 червня зареєструвала Ольга Преображенська.

"Той факт, що тварини не вміють говорити і не можуть висловити своєї думки,не означає, що вони не страждають! Під час проведення масових заходів рівень шуму є понаднормовим. Це виступає причиною розладів здоров'я тварин в зоопарку", – йдеться у петиції.

Лучанка зазначає, що альтернативою для проведення концертів під відкритим небом у місті Луцьку у літню пору року є спортивний стадіон "Авангард". Також декілька театрів, концертна зала у розважальному центрі "Промінь".

Підтримати петицію можна тут. До кінця збору підписів залишилось 14 днів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
лень рееструватись що бпыдписат ипетицыю а так би проголосував) нема чого
Відповісти
Біля стадіну дивуть бездомні коти і собаки. Про них чо не подумала? Вони теж мучавться
Відповісти
У мавпи стався запор
Відповісти
Ті хто організував цю херню, ви що там всі больні на голову? Людям не даєте відпочити! Ті хто живуть в районі Волі-8 Березня, задовбались слухати цілий день співи і крики в мікрофон!! Кончені
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні