Волинські спортсмени вибороли на Європейських іграх «золото»

0
6
Волинські спортсмени вибороли на Європейських іграх «золото»
Волинські спортсмени беруть участь в Європейських іграх у Білорусі. За результатами другого дня змагань волиняни вибороли дві золоті медалі.

Про це повідомила прес-служба облдержадміністрації.

З 21 по 30 червня Мінськ приймає ІІ Європейські ігри.

Збірну України представляють 198 спортсменів у 15 видах спорту. Серед них – шестеро волинян:

Рибачок Андрій – веслування;
Вандюк Андрій – веслування;
Повх Марія – веслування;
Коб Тетяна – бокс;
Гуцол Євген – легка атлетика;
Даниленко Данило – легка атлетика.

За результатами другого дня змагань волинські спортсмени вибороли дві золоті медалі. Данило Даниленко показав найвищий результат в змішаній легкоатлетичній естафеті на дистанції 4×400, а Євген Гуцол – у змішаній легкоатлетичній естафеті-переслідуванні – 800м - 600м - 400м - 200м. Обидва спортсмени є учнями обласної школи вищої спортивної майстерності.

Окрім того, ковельська боксерка Тетяна Коб здобула першу перемогу у боксерському поєдину. У ваговій категорії 51 кг у попередніх поєдинках (1/8 фіналу) волинянка перемогла білоруську боксерку Вольху Лущик. А у чвертьфіналі Тетяна Коб зустрінеться з представницею Туреччини Бусе Чакироглу.

«Європейські ігри» започатковані у Європі з 2015 року за аналогією до Паназіатських чи Панамериканських ігор. 24 червня до їхньої спортивної програми входить 15 олімпійських та 2 неолімпійських дисципліни. Змагання проводять раз в чотири роки за рік до літніх Олімпійських ігор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні