У Мексиканській затоці виявили гігантського кальмара. ВІДЕО

0
-2
У Мексиканській затоці виявили гігантського кальмара. ВІДЕО
Гігантського кальмара було вперше зафіксовано на камеру в Мексиканській затоці.

Кадри показують щупальця гігантської морської тварини в непроглядній підводній пітьмі, передає УНН з посиланням на The Independent.

Так, група дослідників за підтримки відділу з дослідження і вивчення океану Національного управління океанічних і атмосферних досліджень, відображені на початку цього тижня гігантського кальмара, довжина якого оцінюється в 10-12 футів (3-3,6 м). Глибоководний пристрій вів запис в Мексиканській затоці на глибині 759 метрів.

Гігантський морський звір може здаватися небезпечним, але це теж може бути помилковим сприйняттям, вважають вчені.

"Найголовніше, ми не знайшли монстра. Гігантський кальмар великий і, звичайно, незвичайний з нашої людської точки зору, але якщо відео і може сказати щось про характер тварини, то воно показує тварину, здивованою своєю помилкою, відступаюче після удару по чомусь, що спочатку здалося привабливим, але, очевидно, не було їжею", - заявили дослідники Сонк Джонсон і Едіт Віддер.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні