На Волині дитина травмувалася через небезпечну гірку

1
0
На Волині дитина травмувалася через небезпечну гірку
У дворі будинку №3 на бульварі Дружби народів у місті Луцьку стоїть небезпечна гірка.

Нещодавно на ній травмувалась дитина - про це у спільноті "Теревені про Луцьк" написала Людмила Денисюк.

"Де ви??? Депутати, меценати, міська влада??? На що ви дивитесь, за що отримуєте гроші??? Близько п'яти років тому, один меценат встановив у дворі будинку №3 по бульвару Дружби народів у місті Луцьку ось цю диво гірку. З самого початку ця споруда викликала занепокоєння, оскільки не мала поручнів, щоб дитина могла безпечно піднятися по східцях, а ширина дошки, на яку дитина повинна сісти перед тим, як спускатися, сантиметрів 10", - пише жінка.

"З часом ігрова споруда поламалася... І от нікому до цього немає діла... Де ж ті органи, які для забезпечення безпеки і комфортного перебування дітей, не рідше одного разу на три місяці повинні здійснювати візуальний огляд ігрових споруд??? Чекаєте поки ця гірка когось приб'є? Вона стоїть розвалена вже більше двох років...
А три дні тому мій син впав з неї і страшно пошкодив собі спину...

Надіюсь, що мій пост потрапить на очі когось з міської влади, чи мецената, який цю диво споруду встановив, і хтось її все таки замінить на нову гірку, безпечну для наших діток, адже діти - це найдорожче і не можна так просто нехтувати їхньою безпекою!!!", - написала жінка", - додає дописувачка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому він туди поліз? Два роки ніхто не лазив, а ваш поліз. То розваліть ту горку, а не чекайте "дядю" з міської ради. З таким успіхом треба всі дерева позпилювати, щоб ніхто не заліз і не впав.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні