Скільки коштів зібрали під час Другого молитовного сніданку Волині

0
-5
Скільки коштів зібрали під час Другого молитовного сніданку Волині
Під час Другого молитовного сніданку Волині зібрано більше мільйона гривень на потреби новонароджених діток.

Про це повідомила прес-служба Луцької міськради.

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей у Луцьку вже вдруге відбувся Молитовний сніданок Волині. Упродовж урочистого дійства, яке зібрало близько 190 учасників різних релігійних конфесій, політичних уподобань та соціального статусу, тривав благодійний збір коштів на придбання обладнання для Волинського обласного перинатального центру.

21 червня радник міського голови Ігор Поліщук зустрівся із представниками Волинської ради церков, аби підбити підсумки Другого молитовного сніданку та обговорити перспективи проведення Молитовних сніданків та інших подібних заходів у Луцьку в майбутньому.

Учасники зустрічі зійшлися на думці, що Другий молитовний сніданок Волині відбувся на дуже високому рівні. Відзначили те, що вдалося досягти основної мети - об’єднати у спільній молитві велику кількість людей, уникнувши будь-якого політичного контексту.

Молилися разом представники влади, бізнесу, економічної галузі, охорони здоров’я, духовенство різних конфесій, військовослужбовці, родини загиблих воїнів.

Відзначили й те, що цьогоріч вдалося дотриматися часових рамок і наприкінці заходу залишилося вдосталь часу для вільного спілкування.

Під час розмови озвучили ініціативу розпочинати сесійні засідання чи засідання виконавчого комітету із короткої молитви. Таку практику (за бажанням) можуть запровадити й в інших трудових колективах.

Ігор Поліщук висловив подяку меценатам та всім, хто взяв участь у Другому молитовному сніданку Волині. Він подякува Волинській Раді церков за те, що захід відбувся щиро та душевно.

"Ми врахували досвід попереднього року, тому вдалося уникнути певних недоліків. Під час Другого молитовного сніданку для придбання обладнання у Волинський обласний перинатальний центр завдяки благодійникам було зібрано 1 млн 241 тис. 700 грн. Вже найближчим часом, у вересні- жовтні 2019 року, перинатальний центр буде відкрито”, - мовив радник міського голови.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні