--> У Луцьку замінять тролейбусні лінії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку замінять тролейбусні лінії

0
-2
У Луцьку замінять тролейбусні лінії
У Луцьку на заміну застарілої контактної тролейбусної мережі у цьому році необхідно 1,2 мільйона гривень.

Про це йшлося 21 червня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, пише ІА Волинські новини.

Генеральний директор Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц розповів, що цього року заміни потребують лінії на проспекту Волі, кільці біля РЦ «Промінь», вулиці Львівській і проспекті Відродження.

За словами Володимира Пуца, контактний провід і запасні частини там найбільш зношені. Та додав, що йдеться не про будівництво нових ліній, а про реконструкцію наявних.

«Заміну мереж на Гнідавській і Винниченка ми закінчили минулого року», – сказав директор ЛПЕ і відзначив, що підприємство намагається замінювати проблемні ділянки мережі кожного року.

Для того, аби заміна мереж стала можливою, потрібно внести зміни до Програми розвитку Луцького підприємства електротранспорту на 2016–2020 роки.

За словами Володимира Пуца, лінії можна замінити вночі за тиждень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні